Час обирати здоров'я

У Львові триває другий день тренінгу з підвищення кваліфікації для кухарів шкіл Львівської області

# Діємо для здоров'я

У Львові триває другий день тренінгу з підвищення кваліфікації для кухарів шкіл Львівської області, організованого Україно-швейцарським проєктом "Діємо для здоров‘я" у співпраці з проєктом Cult Food.
Під час теоретичної частини кухарям розповідають про цілі та завдання реформи шкільного харчування, пояснюють, як користуватися технологічними картками та як їх складати, знайомлять з тенденціями розвитку шкільного харчування в інших країнах (Велика Британія, США, Франція).
Практичну частину тренінгу проводять шеф-кухар В’ячеслав Шульгін, фуд-продюсерка Євгена Клопотенка, головний тренер проєкту CultFood Ірина Рудневська та менеджер проєкту CultFood Ярослав Малий.
Кухарі вчаться готувати здорові страви з рекомендованого меню, щоб потім впроваджувати підходи здорового харчування у навчальних закладах.
Тренери роз’яснюють важливі аспекти використання різноманітних продуктів та спецій у харчуванні школярів.
 
Львів – 3-й обласний центр України, де відбувається навчання шкільних кухарів у рамках реформи шкільного харчування, що розпочалася 1 січня 2022 року.
В умовах війни складно дотримуватися здорового харчування, а тим більше навчати його принципам інших. Але від цього залежить здоров’я і добробут українських дітей.
Тому Україно-швейцарський проєкт Діємо для здоров‘я разом з командою Євгена Клопотенка продовжує навчати шкільних кухарів опановувати сучасні методи приготування їжі, знайомити з новими технологічними картками та рецептами з нового рекомендованого меню, розробленого командою проєкту Cult Food.

Повернутись

Наша адреса

вул. Некрасова, 4,
79010, м. Львів

Гаряча лінія

09:00–18:00
+38 032 260-19-18